fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a budapesti Anettet változtatta át. A fiatal nő a fotózás során végre megtudta, mit is tudnak kihozni belőle a profi szépítészek.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


"Amiért úgy döntöttem, hogy jelentkezem, az talán a kíváncsiság. Amit ettől várok: valami plusz, ami lökést ad az életemnek. Nem vagyok csöppet sem magamutogató, sőt mi több, zavar, ha bámulnak az utcán. Mégis azt gondolom, a bennünk lakozó kisördögöket csakis úgy győzhetjük le, ha szembenézünk velük. Ha félünk a sötétségtől, a sötétben kell lennünk, mert csak akkor tapasztalhatjuk meg, hogy semmi sincsen, amitől tartanunk kellene" - írta Anett a bemutatkozó levelében, Nánási Pál és csapata pedig úgy döntöttek, megmutatják Anettnek nőiessége ragyogó oldalát is.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

A 33 éves, vállalkozóként tevékenykedő Anett frizurája hatalmasat változott. A fiatal nő már nem is emlékezett, mikor volt utoljára ilyen rövid a haja. Szofrán Zsolt mesterfodrász megígérte a budapesti lánynak, hogy csakis olyan frizurát vág a vékonyszálú hajából, amitől dúsabbnak tűnik a haja. Zsolt beváltotta az ígéretét, Anett hajszínét pedig természetes, rézvörösre változtatta. "Először nagyon furcsa volt a hajam, hiszen nem szoktam meg ezt a hosszt, de mindenki odáig volt a frizurámért, és már én is nagyon megszerettem" - vallotta Anett a Life.hu-nak. A budapesti lány minden nap sminkeli magát, ennek ellenére tetszett neki a profi smink és a műszempilla is.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Anett a hétköznapokban általában fiúsan öltözködk, leginkább farmert és edzőcipőt visel. Holdampf Linda stylist azonban megmutatta, érdemes színeket is hordania. "Kissé merész volt nekem ez a sok szín, ennek ellenére az átalakítás óta sokkal színesebben öltözködöm" - vallotta Anett. A lány életében először állt profi fotós kamerája elé: "Érdekes volt ott állni a fényképező előtt. Fura volt, hogy pózolni kell és állandóan mosolyogni, én végignevettem az egészet!" - mesélte a lány, akinek kedvese teljesen odáig volt Anett vadiúj külsejéért.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.