Frida (film) Szex és New York 2 dekoráció Moulin Rouge lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakás berendezéséhez a többszáz oldalas, sokszor ingyen kapott katalógusokból inspirálódni nem nagy mutatvány. Sokkal izgalmasabb a végeredmény is akkor, ha az egyik kedvenc filmed látványvilágát csempészed az otthonodba - be is bizonyítjuk, hogy így van!

Tipp! Szigorúan őrzik Brad Pittet Budapesten. Kattints a képgalériáért!


Szex és New York 2.



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kis lakásban is meg lehet teremteni ezt az eklektikus, modern hatást, csak sokkal finomabban kell adagolni a sötét színeket, továbbá a markáns stílusú tapétákból is inkább a világosat érdemes választani. Néhány, fényes anyagból készült díszpárna, fémből készült dekorációs elem és egy-egy bohémabb kiegészítő sokat segít abban, hogy hasonló hangulatot teremts.


Puff: Butlers. Támlás szék: Goa Home. Világító felirat, éjjeli lámpa, tükör: Kare-Design Budapest. Díszpárna, gyertyatartók, váza: IKEA. Kanapé: Lignet Rose. Tapéta: Fancy Home

Frida

A Frida Kahlo festőművész életéről szóló filmből nemcsak Salma Hayek szenvedélyes alakítására vagy az érzelmektől túlcsorduló filmzenére emlékezünk szívesen, hanem a kék házra is, ahol a festőművész valóban élt és alkotott. A filmben a ház belső falainak sötét színű - palaszürke, kopott katonazöld - felületét az élénk textilek és berendezési tárgyak törik meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A saját otthonodba a sötét árnyalatok elhagyásával is becsempészheted a film világát idéző mexikói stílust. A vibráló, élénk, erőteljes színek, mint a zománckék, a sáfránysárga, ciklámen vagy a pipacspiros, gyönyörűen mutatnak a hófehér falak előtt is. Használj sok, színes, minta nélküli kerámiát, egy-egy nehéz, fából készült bútort és sok mintás szövetet!


Virágmintás tál, patchwork párna, képkeret, tálca és komód: Kare-Design Budapest. Karosszék: BoglárkaVera Design Studio. Ciklámen gyertya: Butlers. Falmartica: Etsy.com/Beepart. Szőnyeg: ID design

Tipp! A legszebb őszi kabátok képgalériánkban. Katt ide!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

A film pazar látványvilágából átemelhetsz néhány elemet a saját otthonodba is. A fent említett, elegáns anyagból készült díszpárnák, a sejtelmes fényt adó lámpatestek, vagy a játékos tollfüggöny segít a dekadens revühangulat megteremtésében.


Boros pohár, műszőr díszpárna: Butlers. Tapéta: Fancy Home. Tollfüggöny, függőlámpa, fürdőszobai szett: ID design. Tükör: IKEA.

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.