Buday Péter főzés saláta mozarella gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne szeretné a sült sajtot a kifliről. Garantáljuk, hogy ez az étel is hasonló élményekkel szolgál. Jó étvágyat!

Sajtos örömök:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=O0GJjQl44RDGw8pE

Hozzávalók (4 főre):

8 g só
12 dkg póréhagyma
84 dkg paradicsom
1 dl olívaolaj
0,08 g feketebors
40 dkg durumtészta
8 g friss bazsalikom
24 dkg mozzarella sajt
16 dkg galambbegysaláta


Elkészítés:

A hagymát apróra karikákra vágom és a keverőtálba teszem, hozzáaprítom a bazsalikomot és a petrezselymet. A hámozott paradicsomot kis kockákra vágom és szintén a tálba teszem. Kevés olívaolajat adok hozzá. Ízesítem sóval, borssal, fehérborecettel és összekeverem. Hozzákeverem a kifőtt tésztát. Közélazítom a madársalátát - ha van éppen. A paradicsomból és a sajtból vastagabb szeleteket vágok, és a forró serpenyőben, kevés olajon megsütöm mindkét oldalát. A tányérban tálalom a tésztát, a tetejére helyezem a megsült paradicsomot és a sajtot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.