Így nézett ki a világ egyik legbefolyásosabb asszonya 22 évesen

Chelsea Clinton fotók Amerikai Egyesült Államok külügyminiszter Hillary Clinton Bill Clinton politikus képek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hillary Clinton, az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztere október 26-án ünnepelte 65. születésnapját. Ezen a napon a LIFE magazin sosem látott fotókat hozott napvilágra a politikusnőről.

Az Amerikai Egyesült Államok 67. külügyminiszteréről, Hillary Clintonról 65. születésnapját követően közöltek korábban még sosem látott, fekete-fehér képeket. A különösen őszinte fotókon a politikusnő feszülős, csíkos nadrágban és John Lennon stílusú napszemüvegben mosolyog a kamerába.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sikeres karriert befutó Hillary illinoisi otthonában készültek a képek, 1969-ban, azután, hogy a fiatal lány megkapta a diplomáját.

Az egykori first lady 1970-ben találkozott férjével és a későbbi amerikai elnökkel, 1975. október 11-én pedig össze is házasodtak Arkansasban. 1980. február 27-én született meg lányuk, Chelsea Clinton.

A politikusnő fiatalkori képeit, valamint a Bill-lel és Chelsea-vel készült közös fotókat itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.