1000 fotó után született meg a gyönyörű kislány - Az apuka ötlete volt!

fotó terhesség videó kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezer képben örökítette meg feleségét terhességének kilenc hónapjában egy brit férfi.

Babát várva tömegek előtt pózolni, nos, nem éppen a legvonzóbb ötlet egy nő számára. Egy fiatal brit kismama azonban úgy döntött, mégis így tesz: Osher Grencelről több mint 1000 fényképet készített férje, Tomer, miközben kislányukat várta.

Az első gyermekével ma már büszke anyuka szerint férje ötlete volt, hogy a képek gyors egymás utáni lejátszásával videót készítsenek és így dokumentálják az áldott állapot minden pillanatát. A kilenc hónap alatt több mint ezer képet készített feleségéről a ma már apuka Tomer, különféle beállításokkal, más-más szemszögből.

Kislányuk világrajötte után Tomer közel egy hónapot töltött azzal, hogy a képeket egymásra téve videót készítsen gyermekük, Emma utazásáról, a fogantatás kezdetétől egészen a megszületésig. A videó hamar népszerűvé vált, ma már több mint egymillióan nézték meg.

Tomer a projekt sikeressége után úgy gondolta, folytatja, amit elkezdett: nemrég indított Babyrules.me blogjában fotókkal dokumentálja a csöppséggel való új közös életüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.