David Letterman színész család apaság Anne Stringfield születések Steve Martin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megtörte a csendet Steve Martin, és őszintén beszélt nemrég született gyermekéről és az apaságról.

Nagy titokban apa lett Steve Martin. Ahogy a Life.hu is megírta, a 67 éves sztár és neje, Anne Stringfield gyermeke decemberben született meg. Hónapokig sikerült titokban tartani a baba születését, nemét és nevét. A színész David Letterman show-jában nyilatkozott először friss élményeiről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az újdonsült szülők: Steve martin és neje, Anne Stringfield

Letterman úgy konferálta fel, hogy az újszülött kislány. Amikor a showman megkérdezte a komikustól, hogy mi lett a neve, Steve Martin azt mondta: "Sokat gondolkoztunk rajta, és Konkvisztádor lett. Hogy tetszik? Nem akartunk valami fura, hollywoodi nevet adni neki" - jegyezte meg viccesen. A színész még egy babafigyelőt is elővett, hogy bebizonyítsa, milyen felelősségteljes apuka. Majd komolyra fordította a szót és azt mondta: minden remekül alakul, ami csodálatos feleségének köszönhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.