Topless plus-size modell került az ikonikus magazin címlapjára

modell címlap Chrissy Teigen GQ félmeztelen plus-size magazin
Chrissy Teigen került a GQ Mexico júliusi számának címlapjára. És csak nagyon kevés ruhát visel.

Alig van ruha Chrissy Teigenen, aki a GQ kedvéért dobta le a melltartóját néhány kép erejéig. A szexi plus-size modell (na de hol is az a plus?) már a címlapon mutat egy kis ízelítőt magából, a többi szexi képet pedig ide kattintva lapozhatod végig. Hiába a hiányos öltözék, a 28 éves Chrissy láthatóan a legkevésbé sem jött zavarba a fotózás alatt: helyette szinte az összes képen mosolyog. Nagyon helyes!

Forrás: GQ Mexico
Plus-size Disney-hercegnőkért harcol egy tinédzserhttp://www.life.hu/news/20140205-jewel-moore-amerikai-tinedzser-lany-kerelmet-nyujtott-be-a-disney-nek-hogy-plus-size-hercegnok.htmlJewel Moore kérvényt nyújtott be a Disney-nek, amelyben arra kéri a rajzfilmgyártót, ne csak vékony és tökéletes hercegnőket szerepeltessen meséiben.NewsOrigoSarka Kata duci fotót posztolthttp://www.life.hu/news/20140315-sarka-kata-duci-fotot-posztolt-ilyen-volt-ilyen-lett.htmlSarka Kata ismét megmutatta, milyen duci is volt még nem is olyan régen. A kontraszt kedvéért egy aktuális képet is mellékelt. A különbség magáért beszél. NewsOrigoTokával sokkol a duci Barbiehttp://www.life.hu/trend/20140102-duci-barbie-babaval-kampanyolnak-az-egeszseges-meretekkel-rendelkezo-barbie-babak-gyartasaert.htmlDupla toka, húsos karok és vaskos combok – a népszerű játékbaba duci változatával kampányol egy modellügynökség a teltkarcsú Barbie-k gyártásáért.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.