Mi ez a ruha, kedves Blake Lively? Merész dekoltázst villantott a kismama

terhesség Gucci ruha New York est estélyi ruha Blake Lively Ryan Reynolds gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig stílusos, mindig gyönyörű. Ezért nem értjük, mit gondolhatott A pletykafészek sorozat sztárja, amikor magára öltötte az alább látható Gucci tervezte estélyijét.

Nem csodáljuk, hogy alig bírta levenni a szemét nejéről Ryan Reynolds a hétfői Angel Ballon. Az első gyermekét váró Blake Lively egy halványsárga Gucci darabba öltöztette egyre kerekedő pocakját.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A ruha azonban nem csupán A pletykafészek sztárjának hasára, hanem a dekoltázsára is felhívta a nagyérdemű figyelmét – a maga előnytelenebb módján. Nem ezt szoktuk meg a mindig stílusos Blake-től, hiszen a legutóbbi alkalommal olyan ügyesen oldotta meg a feladatot ebben a lilás, pezsgőszínű estélyiben. Tud ő ennél jobbat is.

Alig hittük el, amikor október elején az itt látható gyönyörű fotóval bejelentette terhességét Blake Lively. A pletykafészekből megismert színésznő 2012 szeptemberében állt oltár elé vőlegényével, Ryan Reynoldsszal, akivel korábban kis híján szakított a srác édesanyja miatt. Ám végül az anyós sem tudott a pár boldogságának útjába állni: meghitt hangulatban, csupán a szűk család jelenlétében esküdtek egymásnak örök hűséget Dél-Karolinában, Charlestonban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.