Harisnyás sztripperként lépett színpadra Miley Cyrus

Miley Cyrus Patrick Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger koncert Miami mellbimbó tapasz harisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ezúttal sem okozott csalódást megjelenését illetően: egy szál harisnyában, csillogó tapaszokkal a mellein érkezett koncertet adni Miamiba.

Ha eddig nem volt kifogása Miley Cyrus és fia, Patrick románca ellen Arnold Schwarzeneggernek, akkor az énekesnő legutóbbi képe után biztos, támad némi kétsége – még ha csak halványan is. Miley egy meglehetősen érdekes fellépőruhát választott magának egy Miami-i koncertjére, amely nagyjából egy ezüst színű harisnyából és két csillogó mellbimbótapaszból állt. A képért kattints ide.

Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Mondjuk a tinisztár eddig sem visszafogott bulijairól és hozzájuk válogatott öltözékéről volt híres: a mellbimbói tulajdonképpen mindennapos témának számítanak a bulvársajtóban, legutóbb például a leégéstől védte őket látványosan, ám a fentebb is látható, amfAR-gálán viselt öltözékével sem hozott szégyent magára (és dekoltázsára).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.