Társkereső oldal indult azoknak, akik imádják a szakállas pasikat

Forrás: Thinkstock -
társkereső regisztráció szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány napja jött létre egy új társkereső oldal, ahova csak szigorúan szakállasok vagy a kedvelőik regisztrálhatnak. Több tízezren keresnek maguknak párt a Bristlr-en.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a szakáll újra szexi lett. Új korszak kezdődött a férfitrendek világában: a favágószexuális, vagyis lumberszexuális. Arról, hogy mi jellemzi pontosan ezt a stílust, ITT írtunk korábban! Ezt az új hullámot meglovagolva John Kershaw, manchesteri szoftverfejlesztő gondolt egyet és létrehozott egy olyan társkereső oldalt, ahova szigorúan szakállasok vagy a kedvelőik regisztrálhatnak – számol be a Daily Mail.

Forrás: bristlr.com

Bár még csak hat hete indult a site, máris hatalmas a látogatottsága, több tízezren keresnek maguknak párt a Bristlr-en. Az egész egy viccnek indult. John egy Facebook kérdést tett fel a barátainak, mert fel akarta mérni, hogy van-e igény az ötletére. Hatalmas meglepetésére négy nap alatt több mint százan regisztráltak a hamis oldalra, így gondolta, készít egy valósat is.

„Nagyon meglepett a dolog. Kifejezetten cinikus vagyok és szerintem ez egy olyan hülye ötlet, hogy azt hittem, senkit nem fog érdekelni. De végül kiderült, hogy az emberek ezt királynak tartják, ami hihetetlen számomra. Talán az a titka, hogy ez nem egy hagyományos értelemben vett társkereső oldal, nem komolykodunk és tesszük hivatalossá a dolgot, csak tudod, ez a 'hé, jó a szakállad, megismernélek"- fejtette ki az ötletgazda.

Forrás: Thinkstock

Ma már nemzetközivé nőtte ki magát az oldal, Angliából, Hollandiából, Kanadából és az Egyesült Államokból is vannak követői. Készült egy alkalmazás is hozzá, amit androidra és iOs-ra is le lehet tölteni. John szerint valószínűleg csak addig fog futni az oldal, amíg tart a szakáll-divat, de ez nem is igazán zavarja, hiszen az egész egy játék neki.

Társkeresés a köbön

Van már társkereső oldal diplomásoknak, melegeknek, olyanoknak, akik külföldi partnert keresnek, egyedülálló szülőknek, és azoknak, akiknek nem a külső számít elsősorban.

Modern kori péniszbörtönök: vannak, akik ma is erényövet hordanak?http://www.life.hu/intim/20141127-erenyovek-a-mindennapokban-szexualis-jatekszerek-es-komoly-kapcsolati-bortomok.htmlUgyan a szexkütyükkel foglalkozó webshopok a szerepjátékok és bondage-cuccok közé teszik az erényöveket, sokan élnek azonban köztünk olyanok, akik szerint ez nem pusztán az ágyban, a mindennapi életben is fontos kelléknek számít. Olyannyira, hogy ők maguk vértezik fel ezzel a párjukat.Intim--Szexi szülinapos sztárok decemberrehttp://www.life.hu/intim/20141128-ian-somerhalder-brad-pitt-jake-gyllenhaal-ralph-fiennes-es-jude-law-is-decemberi-szuletesuek.htmlSzeptemberben, októberben és novemberben is összegyűjtöttük és köszöntöttük már a legvonzóbb szülinaposokat, és így teszünk most is. Ebben a hónapban is sok kedvencünk ünnepel, lássuk hát, hány évesek lettek idén.Intim--Budapesten és Szegeden laknak a legcsúnyább társkeresőkhttp://www.life.hu/intim/20141010-budapesten-es-szegeden-laknak-a-legcsunyabb-tarskeresok-derult-ki-egy-felmeresbol.htmlÉrdekes kutatást készített a napokban a Rondarandi.hu, az ország első, kifejezetten belső értékeknek szentelt társkeresője. Az oldal felméréséből kiderült, hogy a fővárosban, Szegeden, valamint Miskolcon élnek a magukat leginkább rondának tartó társkeresők.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.