Sarka Kata harmadik lett a fitneszmodell versenyen

Sarka Kata Fitbalance fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata élete első fitneszversenyén, a Fitbalance-on harmadik helyezést ért el. Férje nagyon büszke rá. 

Kata nem csak arany minősítést kapott, de egy bronzérmet is bezsebelt bikini fitneszmodell kategóriában. Megérte a sok edzés és a diéta, büszke lehet kidolgozott testére, és persze a harmadik helyezésre.

Férje, Hajdú Péter nagyon büszke Katára, Facebookon is folyamatosan megosztott képeket a versenyről.

Íme, Kata nagyon formás popsija.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Aranyminősítést kapott Sarka Kata - Ez aztán a test!http://www.life.hu/ez-zsir/20150426-sarka-kata-szinpadra-allt-gyonyoru-testevel.htmlArany minősítést kapott első Fit Balance versenyén Sarka Kata. Az eredményen nem csodálkozunk, hiszen Kata tökéletes, bomba alakkal kápráztatta el a zsűrit. Ez Zsír!Nagy fogyókúrába kezd Caramelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150425-caramel-nagy-fogyokuraba-kezd-eskuvoje-elott.htmlCaramel nagy napokra készül: hamarosan oltár elé áll menyasszonyával, és egy világsztárral, Craig Daviddel ad közös koncertet. A legjobb formáját akarja hozni, ezért nagy diétázásba kezd. Ez Zsír!--Ilyen kerek lett Kulcsár Edina popójahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-kulcsar-edina-feneke-ilyen-lett.htmlKulcsár Edina sokat foglalkozik alakjával: heti ötször keményen edz és folyamatosan diétázik a szépségkirálynő. A fenekének tökéletesítéséhez pedig egy kis segítséget kért. Ez Zsír!--Horváth Éva házimunkával edz, próbáld ki te is! http://www.life.hu/ez-zsir/20150416-horvath-eva-hazimunkaval-edz.htmlPorszívózás közben is lehet fogyni, ezt Horváth Éva ki is próbálta. Mint ahogy senkinek, neki sem tartozik kedvenc elfoglaltságai közé a házimunka, de tudva, mennyi kalóriát éget el takarítás közben, máris nagyobb a motiváció. Ez Zsír!--Ez nagyon zsír! Egészséges étterem nyílik kutyáknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150408-kutyaknak-nyilik-egeszseges-etterem-londonban.htmlÖtfogásos, magas tápanyagtartalmú menü kerül a hamarosan nyíló londoni étterem étlapjára. Mi ebben a különleges? A vendégek kizárólag négylábúak lesznek.Ez Zsír!ThinkstockItt a tudományos magyarázat, hogy miért szeretik a férfiak a nagyfenekű nőkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20150306-miert-szeretik-a-ferfiak-a-nagyfeneku-noket-tudomanyos-magyarazat.htmlA nagyfenekű nők mindig is vonzóak voltak a férfiak szemében. De most kiderült, ez nemcsak divat vagy ízlés kérdése, de tudományos magyarázat is van rá, miért. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.