Aranyminősítést kapott Sarka Kata - Ez aztán a test!

Sarka Kata diéta Fitbalance test edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arany minősítést kapott első Fit Balance versenyén Sarka Kata. Az eredményen nem csodálkozunk, hiszen Kata tökéletes, bomba alakkal kápráztatta el a zsűrit.    

A több hónapnyi kemény edzésnek és diétának meglett az eredménye: Hajdú Péter gyönyörű felesége arany minősítést ért el első Fit Balance versenyén, melyre kitartóan készült. A mezőny erős volt, így Kata méltán lehet büszke teljesítményére.

Forrás: Instagram/ Sarka Kata

Kata sikerét természetesen férje, Hajdú Péter sem hagyta szó nélkül, és a közösségi oldalára posztolt fotóval kérte a rajongókat, hogy továbbra is szorítsanak feleségének.

„Kata arany minősítést kapott a Fitbalance-on. (Nem a bőre színe miatt). Drukkoljatok neki, nagyon sok lemondás és munka van mögötte! Hajrá, Kata!” – írta.

Forrás: Facebook/ Hajdú Péter

Ez Kata álomhasának a titka

"Igyekszem egy héten 5-6 alkalommal tornázni. Ami nekem beválik, az az intenzív kardioedzés: 2-3 naponta gyalogolok másfél órát futópadon, ez körülbelül 10 kilométer. A további részleteket ITT találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.