Ahogy az várható volt, a Barcelona BL-győzelme után, az éremosztást és a kötelező fotózásokat követően megérkezett a gyepre a következő generáció. Apró Piqué-, Messi- és Suárez-leszármazottak, akik természetesen Berlinbe is elkísérték papájukat, és édesen gratuláltak a trófeához.

Korábban a mezcserék voltak a legizgalmasabbak az összecsapások végén, de egyrészt le is szoktak róla a sportolók, másrészt pedig úgyis elkapcsolják az adást, mire kivillanna az első tetkó. Az egykori trendet egy ideje felváltották a tündéri sztárcsemeték, akik az apukájuk mezében totyognak a világ leghatalmasabb stadionjaiban. Most sem történt ez másképp.

Tangalepattintó BL-döntőnek nézünk elébe című cikkünkben, amelyben csokorba szedtük a két csapat legjobb pasijait, említettük már, milyen cuki Gerard Piqué a fiaival. Shakira természetesen most is Barca-mezbe öltöztette mindkét csemetét, Milant és Sashát is, és így izgulták végig a meccset a berlini Olimpiai Stadionban. Amint pedig Gerard nagy nehézségek árán kivágta a kapuból a hálót, a nagyobbik fiú meg is érkezett a pályára. A fotósok és a csajok legnagyobb örömére.

Gerard és Milan.Forrás: AFP/Lluis Gene

Nincs is annál édesebb, mint egy dögös pasi, egy BL-trófea és egy édes kisgyerek. A Barca sztárjai pedig ezt pontosan tudják, és amikor csak lehet, kimaxolják a cukiságot:

A büszke apuka.Forrás: AFP/Lluis Gene

 A két és fél éves Milan persze verhetetlen, ha arról van szó, hogy több millió ember előtt el kell vinni a show-t:

Shakira és Gerard kisfia a trófeával.Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Lionel Messiért is a helyszínen szorított a családja, így persze nem volt meglepő, hogy a kis Thiago Messi is a pályára lépett. Antonella Roccuzzo és a világklasszis fia 2012. november 2-án született meg, így majdnem annyi idős, mint a kis Milan.

Messiéknél érkezik egyébként a második baba, a jó hírt a sztár pár héttel ezelőtt az Instagram-oldalán tette közzé, amikor is egy gyönyörű képet posztolt kedvese gömbölyödő pocakjáról.

Lionel és Thiago.Forrás: AFP/Oliver Lang

A harapdálós Luis Suárez, aki ezen a meccsen senkiben sem tett kárt, kislányával, Delfinával és fiával, Benjaminnal ünnepelt:

Az uruguayi sztár a csemetéivel.Forrás: AFP/Oliver Lang

 Ő pedig már Luis Enrique, az FC Barcelona vezetőedzője és a kislánya, Xana:

Luis Enrique és Xana.Forrás: AFP/Lluis Gene
Forrás: Facebook
Ők voltak a tavalyi vébé legcukibb apukái és sztárcsemetéi
A tavalyi világbajnokság kapcsán összegyűjtöttük a legcukibb sztárapukákat, és olyan képeket kerestünk róluk, amelyeken gyermekeikkel láthatók. A Life.hu akkori összeállításába kizárólag olyan papák fértek bele, akik ott is voltak a brazíliai vébén. Így Harper Beckham akármennyire is cuki, ebből a körből sajnos kimaradt. Iker Casillas, Claudio Marchisio és még sokan mások itt érhetők el.