Így cukiskodtak győzelmük után a BL-nyertes sztárpapák

Forrás: AFP/Lluis Gene -
Bajnokok Ligája Luis Enrique Lionel Messi Milan Piqué Mebarak Shakira Gerard Piqué foci Luis Suárez Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az várható volt, a Barcelona BL-győzelme után, az éremosztást és a kötelező fotózásokat követően megérkezett a gyepre a következő generáció. Apró Piqué-, Messi- és Suárez-leszármazottak, akik természetesen Berlinbe is elkísérték papájukat, és édesen gratuláltak a trófeához.

Korábban a mezcserék voltak a legizgalmasabbak az összecsapások végén, de egyrészt le is szoktak róla a sportolók, másrészt pedig úgyis elkapcsolják az adást, mire kivillanna az első tetkó. Az egykori trendet egy ideje felváltották a tündéri sztárcsemeték, akik az apukájuk mezében totyognak a világ leghatalmasabb stadionjaiban. Most sem történt ez másképp.

Tangalepattintó BL-döntőnek nézünk elébe című cikkünkben, amelyben csokorba szedtük a két csapat legjobb pasijait, említettük már, milyen cuki Gerard Piqué a fiaival. Shakira természetesen most is Barca-mezbe öltöztette mindkét csemetét, Milant és Sashát is, és így izgulták végig a meccset a berlini Olimpiai Stadionban. Amint pedig Gerard nagy nehézségek árán kivágta a kapuból a hálót, a nagyobbik fiú meg is érkezett a pályára. A fotósok és a csajok legnagyobb örömére.

Gerard és Milan. Forrás: AFP/Lluis Gene

Nincs is annál édesebb, mint egy dögös pasi, egy BL-trófea és egy édes kisgyerek. A Barca sztárjai pedig ezt pontosan tudják, és amikor csak lehet, kimaxolják a cukiságot:

A büszke apuka. Forrás: AFP/Lluis Gene

A két és fél éves Milan persze verhetetlen, ha arról van szó, hogy több millió ember előtt el kell vinni a show-t:

Shakira és Gerard kisfia a trófeával. Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Lionel Messiért is a helyszínen szorított a családja, így persze nem volt meglepő, hogy a kis Thiago Messi is a pályára lépett. Antonella Roccuzzo és a világklasszis fia 2012. november 2-án született meg, így majdnem annyi idős, mint a kis Milan.

Messiéknél érkezik egyébként a második baba, a jó hírt a sztár pár héttel ezelőtt az Instagram-oldalán tette közzé, amikor is egy gyönyörű képet posztolt kedvese gömbölyödő pocakjáról.

Lionel és Thiago. Forrás: AFP/Oliver Lang

A harapdálós Luis Suárez, aki ezen a meccsen senkiben sem tett kárt, kislányával, Delfinával és fiával, Benjaminnal ünnepelt:

Az uruguayi sztár a csemetéivel. Forrás: AFP/Oliver Lang

Ő pedig már Luis Enrique, az FC Barcelona vezetőedzője és a kislánya, Xana:

Luis Enrique és Xana. Forrás: AFP/Lluis Gene

Ők voltak a tavalyi vébé legcukibb apukái és sztárcsemetéi

A tavalyi világbajnokság kapcsán összegyűjtöttük a legcukibb sztárapukákat, és olyan képeket kerestünk róluk, amelyeken gyermekeikkel láthatók. A Life.hu akkori összeállításába kizárólag olyan papák fértek bele, akik ott is voltak a brazíliai vébén. Így Harper Beckham akármennyire is cuki, ebből a körből sajnos kimaradt. Iker Casillas, Claudio Marchisio és még sokan mások itt érhetők el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.