vállakozás kritika online bolt cél drága Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Preserve nevű online oldala több mint egy évig működött, ami már így is csoda, hiszen rengeteg kritikát kapott a méregdrágán árult termékek miatt.

Az oldal október 9-ig működik, addig kedvezményes áron vásárolhatók meg az egyébként elérhetetlenül drága holmik.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A ciciszelfiző Blake Lively azt nyilatkozta, hogy már benne van egy másik vállalkozás előkészítésében, ami egyébként sokkal közelebb áll ahhoz a célhoz, amit ereditelg akart. Hogy ez pontosan mi lenne, még nem osztotta meg velünk.

Taníts minket, Blake Lively! Stílusleckék a szülinapos színésznőtől

Vitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.