Megszólalt Damu felesége: “Ittam, mert nem bírtam a feszültséget, amit okozott”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland terhesség alkohol Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a napokban ismerte be, hogy felesége terhessége alatt is iszik, ezért ő intézetbe adná a születendő gyermekét. Most Edina is megszólalt, aki azt állítja, Damu két hónapja felé sem nézett.

Damu Roland azt szeretné, hogy a gyermeke állami gondozásba kerüljön, mivel szerinte Edina viselkedése egyre aggasztóbb. Felesége viszont nem akarja intézetbe adni a kislányukat.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

“A gyámügy célja, hogy családban maradjon a gyerek. Maja nem lesz intézetis, mert a nővéremé lesz az ideiglenes felügyeleti jog” - mondta Edina a Borsnak, majd hozzátette, arról még nincs határozat, hogy ő is odaköltözhet-e, vagy csak néhány órára látogathatja majd meg a gyermekét. Az biztos, hogy ellenőrzés alatt lesz.

“Folyamatosan ellenőrzik majd a körülményeket és engem, hogy alkalmas vagyok-e, és hogy iszom-e. Akár már 3-4 hónap múlva visszakaphatom a felügyeleti jogot. A nővérem egy négyszobás panelban él, jól elleszünk” - árulta el a részleteket Damu Roland felesége, aki nagyon fájlalja férje viselkedését.

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo

"Nem akarok belemenni Roland játékaiba, én már így is szenvedtem és szenvedek eleget. Igen, én is hibáztam, ahogyan ő is. Ittam a terhességem alatt, mert nem bírtam már azt a feszültséget, amit okozott. Sokat veszekedtünk, gyenge voltam. Ámokfutásba kezdett. Körülbelül két hónappal ezelőtt, amikor betelt a pohár, azt mondta, a színészházba költözik pár hétre, hogy tartsunk egy kis szünetet. Nem merte az arcomba mondani, hogy ez egy igazi szakítás, azt is a sajtóból tudtam meg!" - mesélte Edina a lapnak, aki azt is elárulta, hogy azóta a színész felé sem nézett, csak telefonon tartják néha a kapcsolatot. Éppen ezért azt sem tudja, Damu honnan veszi, hogy összement a pocakja. A vizsgálatokra is a nővére kíséri el, és eddig minden eredménye jó.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Ettől függetlenül persze van esély arra, hogy koraszülött vagy beteg lesz, de ez egészséges nőknél is benne van a pakliban. Roppant módon örülök neki, hogy a férjem nemcsak kiváló színész, férj és leendő apa, de szuper nőgyógyász és pszichiáter is!" - mondta Edina, aki hozzátette, ha a férjét tényleg érdekelné a gyerek, akkor az is érdekelné, hogy neki van-e mit ennie. Terhesen nem tud dolgozni, Damu pedig utoljára két hónapja adott neki 40 ezer forintot. Mindezek ellenére Edina megbocsátana a színésznek, mert szereti.

"Azt mondta régebben, soha nem fog el­hagyni és elválni. Össze kellett csiszolódnunk a szabadulása után, nem ment. De ha bocsánatot kérne a hibákért, amiket elkövetett, megbocsátanék neki, mert szeretem. De be kell látnom, hogy ő kihasznált engem, kezdetben szeretett csak, már nem" - mondta szomorúan Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.