Goldie Hawn 70 évesen is egy igazi bombázó - Fotó!

fotó színésznő bombaalak Goldie Hawn dögös testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 70 éves színésznő éppen fürdőzésből tért vissza, amikor sikerült lencsevégre kapni. Az jól látszik, hogy a korához képest kirobbanó formában van!

Goldie Hawn éppen Hawaii mesés partjainál pihen, ahol persze fotósok hada várta. A színésznő elképesztően fitt és dögös a róla készült felvételeken, sőt bármely fiatal megirigyelhetné ezt a bomba testet! A fél karunkat odaadnánk, ha úgy néznénk ki 40 év múlva, mint Kate Hudson édesanyja. Hogy mi a titka? Rendszeresen mozog, fut és jógázik, és igen kiegyensúlyozott családi életet él.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Fafl Wahs Kapp10

Jóga, pilates és balett. Önök melyik mozgásformára esküsznek? Nem tudnak választani? Semmi baj, a Booty Barre ugyanis a három edzést ötvözi. A bár órák azonban nem csak az alakunkat formálják, de a tartásunkat és a légzéstechnikánkat is javítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.