Baby Gabi: “Érezni szeretném, hogy megszülöm őket”

Forrás: Facebook/Baby Gabi -
ikrek császármetszés szülés Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül boldog az énekesnő, hiszen régi vágya válik valóra azzal, hogy hamarosan anya lesz. Egyből két baba is érkezik hozzájuk, az egyik csöppség viszont keresztben fekszik, ami miatt lehet, hogy császármetszésre lesz szükség.

Nem gondolta volna Gabi, hogy aggodalmaskodó lesz a várandóssága alatt, de mégis azonnal rohan az orvoshoz, ha valami nem úgy történik, ahogy lennie kellene. Itt lenne már az ideje, hogy a babák rugdossanak, de ők még nyugodtan fekszenek, ezért beszerzett egy szívhangellenőrzőt.

Forrás: Facebook/Baby Gabi

Már lassan rugdosniuk kellene, de én még egyáltalán nem érzek semmit, szintén iszonyatosan aggódom, ezért a minap beszereztünk egy szívhangellenőrzőt” - árulta el a kismama, aki azt is elmondta, nem szeretné a császármetszést. “Bevallom, szeretném átélni a szülést, hiszen nőként ez a feladatom. Nem mondom, hogy nem tartok tőle, de állok a fájdalom elébe:

érezni szeretném, hogy megszülöm őket”

- mondta Gabi, aki bízott abban, hogy vegyes neműek lesznek a babák, de természetesen hihetetlenül örül a kisfiúknak is - írja a Hot magazin.

Baby Gabi megmutatta, hogy milyen gyönyörű kismama

Az énekesnő arról mesélt a Life.hu-nak, hogyan viseli a várandóságot és számított-e arra, hogy egyszerre két csemetével ajándékozza meg a sors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.