Baby Gabi elárulta az ikrei nevét

Forrás: Facebook/Baby Gabi -
ikrek várandós Baby Gabi nevek terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő még nem tudja, kétpetéjű ikrei milyen neműek, viszont a névvariációk már a fejében vannak.

Egy hete robbant a hír, hogy Baby Gabi ikreket hord a szíve alatt, akkor az énekesnő a következőt mesélte a Life.hu-nak: „A férjem családjában voltak már ikrek, de ezt egészen eddig nem is tudtuk, ez a családi örökletes vonal most derült ki. Amúgy is kettő csemetét szerettünk volna, így minden álmunk egyszerre valóra vált".

Most pedig azt is elárulta Gabi, milyen nevek merültek fel. „Mivel kétpetéjűek a babák, bármilyen variáció bekövetkezhet. Ha az egyik fiú, a másik lány, Botond és Norina, ha mindkettő lány, Norina és Emília, ha mindkettő fiú, Botond és Bence lesz a nevük" – mondta Gabi.

Forrás: Facebook/Baby Gabi
Csobot Adél: "Bencével még sohasem vártunk semmit ennyire"http://www.life.hu/csalad/20160414-csobot-adel-enekesno-mar-felkeszult-a-szulesre-es-parja-istenes-bence-musorvezeto-jobban-izgul-majd.htmlA gyönyörű kismama teljesen felkészült a szülésre, már a kis pakkja is be van készítve, ha indulni kell a kórházba. Párja, Istenes Bence pedig jobban izgul, mint ő. CsaládOrigoÍgy telnek a családi hétköznapok Tóth Veráéknálhttp://www.life.hu/csalad/20160413-toth-vera-enekesno-parjanak-kisfia-a-kutyan-szokott-lovagolni.htmlNem kicsi az énekesnő családja, ugyanis három kutyussal és egy cicával élnek együtt, így aztán náluk bármi előfordulhat. Család--Pásztor Anna még koncertezni is magával viszi kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160413-pasztor-anna-enekesno-meg-koncertezni-is-viszi-magaval-kislanyat.htmlAz énekesnő elárulta, amióta legkisebb gyermeke megszületett, le sem lehet választani róla. Család--Csobot Adél megtáncoltatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160405-csobot-adel-enekesno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-megtancoltatta-kisfiat.htmlZsidró Tamás a Hal a tortán adásban retro diszkót rendezett a vacsora végén, és mint DJ debütált. A legjobban Schobert Norbi tolta a táncot, de Adél is örült a bulinak. Család--Nem nőknek való vidék: Nigériahttp://www.life.hu/csalad/20160412-nme-noknek-valo-videk-nok-helyzete-nigeriaban.htmlA 14 éves Aminának iskolában lenne a helye. Ehelyett férjhez ment, és nyomorúságos körülmények között, fájdalmas és hosszú vajúdást követően világra hozta gyermekét. A csecsemő szülés közben életét vesztette. Család--Rekordmennyiségű anyatejet adományozott egy koraszülött kisgyermek anyukájahttp://www.life.hu/csalad/20160414-micah-duncan-edesanya-kozel-60-liter-anyatejet-adomanyozott.htmlAz austini anyatejbank szerint működésük során még sosem fordult elő, hogy ekkora mennyiségű anyatejet kaptak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.