Így készül Janicsák Veca az első közös nyaralására kislányával

Forrás: Janicsák Veca / Facebook -
kisbaba videó énekesnő Janicsák Veca nyaralás
A gyönyörű énekesnő 26 évesen vált anyukává, ami manapság fiatalnak számít, de Emma bearanyozza az énekesnő mindennapjait. 

Janicsák Veca szinte sugárzik a boldogságtól! Az egyik életmód csatorna műsorában mesélt az anyaság örömeiről, és arról, hogyan készülnek párjával és kislányukkal az első közös nyaralásra. Veca elárulta, hogy már babaúszásra is viszi a picit, hogy szokja a pancsolást.

5 kérdés a szépségről: Janicsák Veca

Az énekesnő évek óta a reflektorfényben él, ha ránézünk, abszolút a természetesség, a frissesség jut róla eszünkbe. Sorozatunkban őt is kifaggattuk arról, hogy milyen trükköket és praktikákat alkalmaz a szépségének megőrzéséért.
Hogyan nevelj pszichopatát - A világ legbizarrabb játékaihttp://www.life.hu/csalad/20160622-a-vilag-legfurcsabb-legdurvabb-legbizarrabb-jatekai.htmlA kedves plüssmaci vagy görkoris Barbie már a múlté, eljött a csinos gyerekkényszerzubbonyok és a kakigyurmák ideje. Nyugi, mi is csak pislogtunk a következő játékok láttán, és azon gondolkodtunk, vajon mi járhatott ezen bizarr játékok tervezőinek fejében? Család--Megszületett Orbán Ráhel első gyermeke - Nagypapa lett Orbán Viktorhttp://www.life.hu/csalad/20160621-nagypapa-lett-orban-viktor-megszuletett-lanya-orban-rahel-elso-gyermeke.htmlA miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel egy kislánynak adott életet: Alíz 3300 grammal jött a világra. CsaládOrigoClintonékhoz is beugrott a gólya: Hillary és Bill lánya megszülte a második gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20160620-hillary-clinton-lanya-megszulte-a-masodik-gyermeket.htmlKétszeres nagymama lett Hillary Clinton, miután lánya, Chelsea életet adott második gyermekének, Aidannek. Család--Vilmos herceg apák napja alkalmából nyílt levelet írt! Fontos dologra figyelmeztette az apákathttp://www.life.hu/csalad/20160620-vilmos-herceg-apak-napja-alkalmabol-nyilt-levelet-irt-figyelmeztette-az-apakat-hogy-fontos-a.htmlA herceg is ünnepli ezt a napot két gyermekével, és gyönyörű feleségével. Úgy gondolja azonban, ez tökéletes alkalom arra, hogy egy komolyabb témáról is beszéljünk, mégpedig a gyerekek mentális egészségéről. Család--Hírnév, pénz, összetartás - Hollywood legsikeresebb családjaihttp://www.life.hu/csalad/20160616-a-legsikeresebb-csaladok-hollywoodban.htmlA vér nem válik vízzé - így van ez az alábbi családok esetében is, ahol a tehetség - vagy egyes esetekben a hírnév megszállott hajszolása - bizony örökletes volt. Sikeresek, gazdagok és családtagok. CsaládAFP7 nyelven tanulnak Angelina és Brad gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20160617-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyerekei-7-nyelven-tanulnak.htmlMeg sem lepődünk azon, hogy Angelina Jolie nemrég elárulta: gyermekei egymás között 7 nyelven beszélnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.