Pécsi Ildikó Pártos Csilla feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is tart Pártos Csillának és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának kálváriája. A nyilvánosság előtt zajló hercehurcának nem került még pont a végére. A lakáskiürítési perben első fokon született ítélet, de a ki nem fizetett tartásdíjak miatt még csak most fog elkezdődni a vita.

Több fronton zajlik Pártos Csillának és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának csatája. Már sikerült hivatalosan is elválniuk, de ezzel még nem zárult le az ügyük. Közben zajlott a lakáskiürítési per, erről első fokon már döntött a bíróság.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Pécsi Ildikónak adtak igazat, aki azért indította az eljárást, mert állítása szerint Csilla csak részben fizeti a különböző szolgáltatások utáni összegeket, így Ildikó a lakás eladása mellett döntött, és kilakoltatást kért. A döntés értelmében 15 napon belül el kell költöznie Pártos Csillának, és fiának a lakásból, de ez még nem a jogerős ítélet.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Pártos Csilla korábban már pedzegette, hogy büntetőfeljelentést fontolgat, amiért férje nem fizezti a gyermektartás teljes összegét. most viszont kijelentette, hogy mindent megtesz gyermeke érdekében.

"Nem akartam bántani senkit, most azonban a gyerekem és a saját magam védelmében hallgatni kényszerülök az ügyvédemre,

és minden olyan eszközzel élni fogok a továbbiakban, amelyek megóvnak bennünket" - mondta Pártos Csilla a Story Magazinnak. Mivel az apának nincs jövedelme a gyerektartás kifizetésére, Csilla az anyósától vagyis Pécsi Ildikótól kér rokontartást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.