Így nézett gyerekként Jessica Biel: Fotó!

fotó kislány gyermekkor Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te vajon megismernéd a szexi sztárt? Íme egy fotó Jessica kistinédzser korából. 

Jessica Biel nem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalán. A 35 éves nőről mostanában az anyaság kapcsán hallani a legtöbbet, hiszen minden idejét a tündéri kisfia tölt ki. A csöppség már nagyon sokat nőtt, és az édesanyja is szuper formában van, bár Jessica már a szülés után pár hónappal is brutál jó alakot villantott.

Természetesen a híres sztárapuka, Justin Timberlake is nagyon büszke a gyönyörű családjára. Ezt bizonyítja az Anyák napja alkalmából közzétett posztja is, melyben megható szavakkal írta, le hogy miért is csodálja a feleségét annyira.

A híres édesanya ezúttal egy kis retrót mutatott a követőinek, egy olyan fotó formájában, amilyet még sosem láthattak korábban. Jessica kivillantotta gyermekkori énjét, és ezzel a képpel fél nap alatt 50 ezer kedvelést zsebelt be.

Attention all aspiring models: this is an excellent pose… if you wanna look like you have no clue what you’re doing. #tbt

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.