Jose Mourinho edző foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A portugál labdarúgóedző ebben a luxusszállodában tölti a következő egy évét. Ilyen fényűző lakosztályt még sosem láttunk: Videó! 

Napvilágra került egy videó arról a lakosztályról, ahol José Mourinho tartózkodik. A sztáredző már annyira megszokta a hely hangulatát, mintha csak haza járna. Kiderült, hogy a különleges luxusért

éjszakánként nagyjából 270 ezer forintnak megfelelő összeget

kell fizetnie a vendégeknek. Nem semmi, főleg ha azt vesszük alapul, hogy sokaknak a havi fizetése sincs ennyi. Mourinho lakosztálya olyan, mint egy jól felszerelt lakás.

Ebben a hálószobában hajtja álomra a fejét a sztár Forrás: Lowry Hotel

Absztrakt művészi kiegészítők, hálószoba, nappali, étkező, teljes felszereltség, 24 órás portaszolgálat, edzés és wellness lehetőség illetve sok egyéb már is jár a szolgáltatás mellé.

A további egy évét itt szeretné tölteni Forrás: Lowry Hotel

Hatalmas bakit követtek el Cristiano Ronaldo fotójával

A Nike dolgozói nem vették figyelembe azt a tényt, hogy a rajongók szeretnek mindennek utána járni. Így pedig hamar kiderült a turpisság, és óriási égés lett belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.