Cristiano Ronaldo NIKE reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nike dolgozói nem vették figyelembe azt a tényt, hogy a rajongók szeretnek mindennek utána járni. Így pedig hamar kiderült a turpisság, és égés lett belőle. 

Cristiano Ronaldo és a csapata már másodszor kerül ki győztesként a Bajnokok Ligájából az elmúlt két évben. Nem csoda ezek után, hogy a Nike a híres focistát választotta az új reklámjuk arcának.

A kampányhoz Ronaldo egy gyermekkori fotójára egy pipát és egy "This Boy Knew" feliratot nyomtak. A mindenre elszánt rajongók azonban utána jártak a fotónak, és kiderült a csalás: Ronaldo azon a felvételen

eredetileg egy Adidas pulcsit viselt.

Vagyis a Nike simán kivágta a konkurens márka logóját, és ráapplikálták a sajátjukat. Hát ez hihetetlen! Most komolyan, miért nem tudtak egy másik képet választani? Ez még annál is kellemetlenebb, mint a tény, hogy Ronaldo nem Nike pulcsiban érkezett a világra - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.