Simon Marcsi szépségkirálynő a Pradának dolgozik - Fotó!

Forrás: Facebook/Maria Simon -
Simon Marcsi Prada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simon Marcsi megállíthatatlanul tört előre, és máris kivívta magának az elsimeréseket. Szépsége mellett a világmárkák sem mennek el szó nélkül, most épp a Pradának dolgozik. 

Történt 2013-ban, hogy a szombathelyi Simon Marcsit választották meg Európa Szépének. A fiatal lány karrierje akkor indult be, azóta pedig sorra kapja a felkéréseket. Már szinte a világ minden pontján járt, a szépséges magyar lányt mindenki szeretné lefotózni. A legnagyobb világmárkák sem mentek el szó nélkül a szépsége mellett, most is épp nekik dolgozik.

Simon Marcsi szépségét minden nagy márka észrevette Forrás: Facebook/Maria Simon

Pontosabban a Pradának, amiről persze fotót is tett közzé a modell, akit nemcsak a sikerei és szépsége miatt lehet irigyelni, hanem azért is, mert most Olaszországban, Milánóban fotózzák. Így legalább nemcsak az őt fotózók látnak valami szépet, hanem a modell is: szabadidejében gyönyörködhet a városban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.