Bódi Sylvi iszonyatosan szexi: Fotó!

szexi Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi friss posztja szabályosan felrobbantotta az internetet. A fotóját nézegetve ez nem is meglepő. 

Bódi Sylvi nemrég egy videót tett közzé az oldalán, amelyben elővette a régi, elegáns, szupermodell énjét. A mostanában smink nélkül mutatkozó sztár a különleges alkalomra dívai make up-ot viselt, a haját óriási konttyá formálta, és egy királykék estélyiben hasított a rakparton.

Ezt követően most ismét váltott, és visszaváltozott trópusi amazonná. Hosszú fürtjeit szabadjára engedte, megszabadult az élénk színektől, és mindössze egy aprócska bikinit hagyott magán. A kép meg is tette a hatását.

A felvétel pár óra alatt 1500 kedvelést kapott, és olyan hozzászólásokat, amitől mindenki elpirulna. Egyszerűen imádják Sylvi természetes megjelenését.

Szexi idomaival okozott balesetet Bódi Sylvi: Fotó!

A szexi sztár a rajongói oldalán mesélte el, hogy autóbalesetet okozott Budapesten. Sylvi az araszoló kocsisorok között hajtott el a Vespájával, ám az egyik sofőr tekintete annyira elkalandozott a modell láttán, hogy belehajtott az előtte guruló gépjárműbe. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.