Bódi Sylvi megmutatta mindenét: Videó!

szexi Bódi Sylvi videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi hosszú idő után egy saját videóval jelentkezett a közösségi oldalán: nagyon szexi a sztár. 

Bódi Sylvi mostanában a természetes megjelenést részesíti előnyben. Szívesen mutatkozik természetes közegben, smink és tökéletesen belőtt haj nélkül, amit egyébként a követői nagyon értékelnek.

Ám ezúttal visszatért régi önmagához, és vérbeli modellként viselkedett a kamerák előtt. Királykék alkalmi ruhát, csodás sminket és elegáns kontyot viselt, a szörfdeszkát pedig egy brutál szexi tűsarkúra cserélte.

Így vonaglott a rakparton, ám a szeles időnek köszönhetően a ruha bizony fellibbent, és ennek köszönhetően betekintést nyerhettünk Sylvi intimebb területeihez is. Még csak 5 órája került fel a videó a sztár közösségi oldalára, de már közel 20 ezer ember megtekintette, hiszen sokak számára szép látványt jelentenek Sylvi végtelen lábai (is).

Ennek köszönheti a csodálatos életét Bódi Sylvi

Bódi Sylvi azt az életet élte, amit a legtöbb befutott modell. Aztán egyszer elhatározta, hogy változtat ezen: azóta már másból finanszírozza a mindennapjait. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.