Így fest nyaralás közben Liptai Claudia: Fotó!

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
fotó műsorvezető Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha! Claudia mostanában egyáltalán nem foglalkozik a külvilág véleményével, és a tökéletes megjelenéssel sem: egyre többször mutatja meg a természetes arcát. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Liptai Claudia és a kedvese, Pataki Ádám Görögországba mentek nyaralni, és láthatóan fantasztikusan érezték magukat a tenger közelében. Claudia strandolós fotót is villantott a követőinek, sőt, még vicces kommentárt is fűzött hozzá.

Ám sajnos egyszer minden nyaralás véget ért, így ahogy nemrég Schobert Norbiék is elbúcsúztak Olaszországtól, úgy Claudia is fájó búcsút vett a görög partokról. A műsorvezető posztja többezer lájkot zsebelt be, ugyanis a követői imádják a sztár mostanában egyre gyakrabban látott természetes arcát.

Liptai Claudia megmutatta lábait- Fotó

Liptai Claudia nyaral és ezt nem is fél megmutatni. Legutóbbi fotója minden képzeletet felülmúlt. Egy zöld miniruhában és egy magastalpú cipőben pózolt: Szexi fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.