A 317 kilós Casey King egész nap videojátékozik, és addig eszik, amíg meg nem hal

Forrás: TLC -
videojáték elhízás túlsúly evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves gamer nem tud sem dolgozni, sem fürdeni magától. Még a ruhái is túl szűkek, ezért egész nap meztelenül játszik. Édesapja segíti őt, de mindezek ellenére nem akar leállni az evéssel.

A 34 éves Casey Kingnek gyermekként is volt feleslege, de felnőttként egyre jobban elfajult a helyzet. Olyan túlsúlyos lett, hogy már dolgozni sem tudott, ezért az édesanyja kidobta otthonról. Casey az apjához költözött, ahol csak zsíros gyorsételeket evett, így még több kilót felszedett magára. Mára már semmi másra nem képes, csak arra, hogy videojátékozzon.

A 317 kilós Casey King egész nap videojátékozik Forrás: TLC

Addig eszem, amíg meg nem halok."

Soha nem gondoltam volna, hogy 34 évesen az apámmal élek majd, hogy nem lesz munkám, pénzem, és csak videojátékozom egész nap, valamint eszem"MirrorOlyan nagy vagyok, hogy apámnak kell segítenie olyan dolgokkal, amiket egyetlen szülő sem szeretne tenni a gyermekével, aki a 30-as éveiben van. Szükségem van a segítségére, hogy mindenhol tiszta legyek. Kitörölni a fenekem, mivel nem érem el minden testrészemet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.