Ha kókuszolajjal kened be az avokádó húsát, nem barnul meg

Forrás: Shutterstock -
trükk kókuszolaj avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kókuszolajjal bekenjük a félbevágott avokádó húsát, nem fog bebarnulni.

Az avokádó nagyon finom, ugyanakkor van egy igen nagy problémája: ha nem fogyasztják el egyszerre, a húsa szinte percek alatt elkezd bebarnulni. Léteznek azonban trükkök, amelyekkel tovább megőrizhetjük a gyümölcs frissességét és zöld színét.

Egy nő például egy zseniális tippet osztott meg az interneten ezzel kapcsolatban.

Csak egy kis kókuszolajjal kell bekenni a húsát, így nem fog megbarnulni" – idézi a felhasználót a Daily Mail.

Az avokádó húsa a kókuszolajtól nem barnul meg Forrás: Shutterstock
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.