Árufeltöltőként dolgozott a járvány miatt Détár Enikő

Forrás: Polyak Attila -
Détár Enikő munka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karantén kezdetén Détár Enikő nem palástolta kétségbeesését, amiért megszűnt a bevételi forrása. Ám hamar feltalálta magát, új munkát keresett.

A színésznő az RTL Klub reggeli műsorában mesélt arról, szerencsére néhány szinkron munkája megmaradt. Ezen kívül szeretett volna önkénteskedni, ezért egy családsegítő szolgálatnál is elkezdett tevékenykedni, természetesen ezért nem kapott fizetést.

Détár Enikőnek nagyon jó tapasztalat volt árufeltöltőként dolgozni. Forrás: Polyak Attila

Viszont úgy döntött, egy egészen más területen is kipróbálja magát, mégpedig azért, mert úgy gondolja, kétségbeesés helyett meg kell próbálni alkalmazkodni az új élethelyzetekhez. Jelentkezett árufeltöltőnek néhány napra egy nagykereskedésbe. Elárulta, nagyon élvezte a munkát, kollégái először meglepődtek, amikor beállt közéjük dolgozni, de jó viszony alakult ki közöttük. Enikő szerint nagyon jó tapasztalat volt ez a pár nap, másként tekint a munkára ezek után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.