Rendőrök intézkedtek Wossala Rozina éttermében

étterem Wossala Rozina rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőrök jelentek meg csütörtök este Wossala Rozina éttermének buliján. A hatalmas tömeg miatt a járőrök igyekeztek figyelmeztetni az embereket, hogy tartsák be a másfél méter távolságot.

A belvárosi étterem a terasznyitót egy szülinapi bulival egybekötve szerették volna megtartani, amit a szórakozóhely közösségi oldalán jelentettek be. Több mint ezren jeleztek vissza, így már az első pillanattól egyértelmű volt: nem fog elférni ennyi ember. A zsúfolt helyszínen később megjelentek a járőrök, akik finoman jelezték az embereknek, hogy tartsák be a másfél méteres távolságot - írja a Blikk.

Rozina aggódott a rengeteg ember miatt és érezte, hogy nem ússzák meg figyelmeztetés nélkül. Ám örül, hogy nagyobb balhé nem lett belőle.

" Be kell vallanom, amikor meghirdettük az eseményt és elindult a visszaigazolás, megijedtem egy kicsit.

Tartottam attól, ha tényleg eljön az a több száz ember, akkor mi lesz, féltem, nehogy oszlatás legyen. Érthető, hogy mindenki örül, hogy két hónap karantén után kiszabadulhat, hihetetlen öröm a csapat számára is, hogy újra láthattuk a vendégeinket és pont az ötödik születésnapunk előtt meg is nyithattunk " - árulta el az étteremtulajdonos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.