Emilio bevállalta: legyantáztatta a lábát

Forrás: Spotlightmedia -
gyantázás Tina Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi dolgot vállalt be Emilio: hagyta, hogy legyantázzák a lábát. 

Tina és Emilio nemrég elhatározta: leadják a karantén alatt felszedett kilókat. A sztárfeleség elárulta, nem híztak sokat, de azért nem árt formába hozni magukat.

Most pedig egy szépségszalonban jártak, ahova Tina rendszeresen ellátogat. Ám ezúttal olyan dologra került sor, amilyenre soha korábban.

"Emilio nem is tudná tagadni, mennyire szereti, ha hölgyek veszik körül, pláne olyanok, akik "megszépítik". Imád szoláriumba járni, szereti, ha rendben van a haja és kifogástalan a megjelenése. Szerintem egy ilyen helyet, mint a kozmetika, sokkal jobban értékel, mint én. Más kérdés, hogy egy gyantázást sosem bírna ki" - mondta Tina. Emiliónak azonban nem kellett ennél több, vállalta a fájdalmas beavatkozást.

Forrás: Spotlightmedia

"Kibírtam, de ez valami rémes volt! Minden elismerésem a hölgyeké, akik ezt kibírják. Sőt, nemhogy kibírják, de rendszeresen alávetik magukat ennek. Ha tehetném, kifejlesztenék egy olyan módszert, amivel ez a művelet fájdalommentes. Addig is, drága hölgyek, le a kalappal előttetek, hogy ezt kibírjátok" - mondta a Drága családom című műsorban Emilio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.