Fény derült Denise Richards és a szexi műsorvezetőnő intim viszonyára

Forrás: AFP -
Brandi Glanville viszony Denise Richards leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hírek láttak nemrég napvilágot Denise Richards és Brandi Glanville viszonyáról. 

A gyönyörű színésznő korábban egyszer már bevallotta, hogy volt egy leszbikus kalandja, akkor azonban nem árulta el, hogy kivel. Utalgatott arra, hogy egy kifejezetten híres és szép nőről van szó, akit bizonyára mindenki ismer, de ennél többet nem mondott el. Most pedig ismét egy híres és szép nővel került Denise összefüggésbe, ám a dátumokból kiindulva nem ugyanarról a személyről van szó.

Denise Richards Forrás: AFP

Ugyanis Brandi Glanville nemrégiben kitálalt, aki állítja, 2018. szeptember 18-án találkoztak a malibui Rande Gerber's Café Habana-ban Denise-szel, akivel ezt követően egy darabig titkos viszonyt tartottak fenn. Glanville azt is elárulta, hogy indult a kapcsolatuk:

"Munka ügyben találkoztunk mi ketten és az ügynököm egy vacsora mellett. Az ügynökömnek azonban egy ponton távoznia kellett, így ketten maradtunk. Denise ekkor megállapította, hogy egész este a mellemet bámulta, és kérte, mutassam meg neki a mosdóban, ugyanis ő gondolkodik egy mellműtéten. Ezt követően bementünk a mosdóba, ahol levettem az ingem, Denise pedig egyszerűen a falnak nyomott és csókolózni kezdtünk. Bevallom, nem volt ellenemre a dolog" - mesélte Glanville a Mirrornak.

Brandi Glanville Forrás: Getty Images/Jason Kempin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.