Életében először kell egyedül boldogulnia Weisz Fanninak: ilyen hatással van rá

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
modell siket Weisz Fanni egyedül szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több, mint két hónapja robbant a hír, hogy a gyönyörű siket modell, Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter házassága tönkrement és külön folytatják tovább. Azóta Fanni kiköltözött közös lakásukból és életében először egyedül kezdett új életet. 

A gyönyörű modell, Weisz Fanni élete körülbelül 2 hónappal ezelőtt teljesen felfordult, mikor férjével, Hajmásy Péterre, különváltak. A modell azóta visszatalált a családjához, kibékült az édesanyjával és nagyon sok időt tölt a barátaival.

Úgy tűnik a gyönyörű modell, Weisz Fanni egyre jobban viseli az egyedüllétet Forrás: Instagram - Weisz Fanni

Nem lehetett egyszerű számára az elmúlt időszak, hiszen míg korábban mindig állt mellette valaki, akire támaszkodhatott, a szakítás óta életében először egyedül kell helytállnia. Fanni a különválás óta egyedül bérel egy belvárosi lakást és úgy tűnik, egyre jobban érzi magát az új helyzetben.

Arról, hogy hogyan éli meg a siket modell az eddig számára ismeretlen élethelyzetet egy szakértő mesélt a Borsnak.

"Annak, aki így nőtt fel, természetes a siketség állapota. Persze, nehezítő faktor lehet, de azt gondolom, alapvetően nem billen meg jobban egy siket biztonságérzete ilyen esetben, mint egy hallóé.

Feltételezhető, hogy aki hirtelen egyedül találja magát, annak ijesztő lehet, hogy csak magára számíthat, és első reakcióként normális a félelem, de valójában ez egy kihívás, és egyáltalán nem előrevetíthető a korábbi burok miatti bukás vagy kudarc, sőt egy ilyen helyzettől az ember fejlődik, és több lehet általa"

- magyarázta Makai Gábor klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.