Hoppá! Ilyen nagy már Caramelék kislánya, Szofi - Fotó

Szofi Caramel fotó Szilágyi Szilvia kislánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és Szilágyi Szilvi kislánya, Szofi gyönyörű, ifjú hölggyé cseperedett az elmúlt években.

2 évvel ezlőtt diagnosztizáltak leukémiát Caramel 4 éves kislányánál. Akkor a szülők senkinek sem voltak hajlandóak beszélni Szofi állapotáról, az énekes felesége még a közösségi oldalról is eltűnt a kezelések idejére, hogy csakis a gyermekére tudjon koncentrálni.

„A betegség óta teljesen másképp látom a világot. Rájöttem, hogy meg kell becsülnünk azt, ami körülvesz bennünket, és nagyon kell rá vigyáznunk. (...) Ki kell pihennem az elmúlt évet. Szép lassan minden a régi, újra aktív vagyok a közösségi oldalamon, bár sokszor könnyebb lenne anélkül. Szörnyű, ami velünk történt, mégis azt érzem, hogy a betegség idején nyugodtabb volt az életem" - nyilatkozta korábban a Lokálnak Szilvi.

A borzalmas időszak után azonban újra a nyugalom és a harmónia jellemzi az énekes családjának életét. Kislányuk, Szofi pedig egyre bájosabb, amit szerencsére édesanyja közösségi oldalán gyakran meg is csodálhatnak a rajongók.

A szülők nagyon büszkék a gyönyörű kislányra, aki nemcsak elképesztő szépségével veszi le a lábáról őket, a konyhában is nagyon ügyes, az idegen nyelvekben is kiváló, valamint, ami nem meglepő, az énekhangja is káprázatos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.