Jolly bulizásra bíztatja követőit, miközben tombol a járvány

Forrás: Jolly / Instagram -
buli koronavírus Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes arra buzdít mindenkit, hogy járjanak el bulizni, koncertekre, mert különben tönkre fognak menni a vendéglátóhelyek, klubok. Jolly szerint így a járvány után már esélyünk sem lesz a szórakozásra.

Az énekes a Facebookon bíztatja bulizásra a rajongóit, noha éppen tombol a koronavírus járvány, és a megelőzés végett, pont kerülni kellene a zárt tereket, és egyáltalán az efféle programokat.

Ám Jolly úgy véli, ha nem járunk el klubokba, koncertekre, ezek a helyek tönkre fognak menni, és ha véget is ér a járvány, már nem lesz hova elmenni szórakozni.

Jolly bulizásra buzdít. Forrás: Facebook / Tarcsi Zoltán

A kommentekben sokat támadták az énekest emiatt, és úgy vélik felelőtlenség ebben a helyzetben ezt kérni. Jolly később eltávolította a posztot.

„Sokan félreértették a posztomat, ezért vettem le végül. Csak annyit szeretnék, hogy ne zárjanak be a szórakozóhelyek, mert ha csődbe mennek, a járvány után sem tudnak majd újranyitni, és ez tény. Nem arra buzdítottam a követőimet, hogy az én bulijaimra jöjjenek el, hanem bárkiére, akit szeretnek. És természetesen minden szavam azokra a rendezvényekre vonatkozott, amelyek ötszáz fő alattiak, hiszen azok engedélyezettek" – árulta el a Ripostnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.