Kerényi Miklós Máté konfliktus Vasvári Vivien videó Ambrus Attila Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nehezebben találja meg a közös nevezőt a többiekkel Ambrus Attila a Farm VIP műsorában. Legutóbb Vasvári Viviennel került összetűzésbe, akivel szemben a keramikus képtelen volt fékezni az indulatait.

Ambrus Attila nem szenved hiányt konfliktusokból a Farm VIP műsorában, sok esetben a kezébe veszi az irányítást és a többieknek nem ad lehetőséget arra, hogy beleszóljanak a saját elképzeléseibe.

Legutóbb Vasvári Viviennel és közte alakult ki heves vita, amikor az édesanya a másnapi esőzés miatt izgult és szeretett volna kellőképpen felkészülni. Attila azonban egyáltalán nem értett vele egyett és durván odaszólt Vivinek:

"Mit parázol b*zd meg?"

- kiabálta ingerülten Attila Vivinek.

Kerényi Miklós Máté próbált békét teremteni a felek között, de Attila hajthatatlan volt.

"Borzasztóan frusztráló, hogy egy emberrel nem lehet kommunikálni, nem hallgatja meg a másik ember véleményét. Nem akar beszélgetést erről, hanem olyan stílusban, hangnemben kezd el az Attila rögtön beszélni, hogyha a másik ember bármit is akar mondani, amit én nem viselek el és nem fogadok el soha senkitől"

- mondta Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.