Pápai Joci megrendítő vallomása: majdnem elvetették az első gyermeküket - Videó

videó első gyermek Pápai Joci terhességmegszakítás felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes, Pápai Joci és felesége  két gyönyörű gyermeket nevelnek boldogságnak. Joci őszintén mesélt első gyermeke születése előtti időszakról, amikor majdnem úgy döntöttek, hogy nem vállalják a babát. 

Pápai Joci a Life TV műsorában Joshi Barátnak mesélt őszintén egy nagyon nehéz múltbeli időszakről.

eleségével nagyon fiatalok és szegények voltak, mikor megfogant első gyermekük, úgy érezték, hogy nincsenek eléggé felkészülve egy baba érkezésére, így azt tervezték, hogy elvetetik a picit. Már a terhességmegszakítás összegét is kifizették, amikor végül az utolsó pillanatban meggondolták magukat.

"Nagyon fiatalon házasodtunk össze és az első gyermekünk az másfél év után született. Gyerekek voltunk, a feleségem 20 éves volt én 22. Az összvagyonunk egy akkora szoba volt, hogy egy szekrénysor meg az ágyunk fért el benne. Nem éreztük azt, hogy biztonságot tudunk adni ennek a gyereknek és elterveztük, hogy nem tartjuk meg"

- mesélte őszintén Joci.

Azóta 16 év telt el és a szülők ma már tudják, hogy a legjobb döntést hozták meg akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.