Távoltartási végzést kértek Gáspár Győzőék Evelin exe és családja ellen

Forrás: Instagram -
távoltartási végzés Gáspár Győző Gáspár Evelin zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eldurvulni látszik a helyzet Gáspár Győzőék és Evelin exének családja között. Győzikéék úgy döntöttek, hogy távoltartási végzést kérnek a fiú és édesapja ellen.

Gáspár Evelint zaklatja exe a szakításuk óta, a fiú azzal is megzsarolta, hogy kiteszi a róla készült intim fotókat, ezt meg is tette. De a családja is elment Gáspár Győzőékhez, és halálosan megfenyegették őket.

„A lányom egy hete össze van törve, nagyon maga alatt van. Aggódunk érte, de támogatjuk mindenben. Az biztos, hogy nem hagyjuk magunkat és megtettük a szükséges jogi lépéseket. Majd meglátjuk, hogyan dönt a hatóság a távoltartási végzés ügyében„ – mondta Győzike a Blikknek.

Boldizsár édesapja azt mondta nekik, ha Evelin nem kér bocsánatot, levágja a fejüket és a kerítésre tűzi. A fiú elárulta, nincs jól, pszichiáter segítségét kéri majd, de Gáspárék aggódnak.

Gáspár Evelint zaklatja az exe szakításuk óta. Forrás: Instagram

Elsődlegesen a férfi édesapja ellen kérvényezzük a távoltartást, ugyanis a telefonban életveszélyesen megfenyegette a családtagokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.