Koncz Gábor őszinte vallomása: "Úgy éreztem, ebbe belehalok!"

Forrás: TV2 -
Koncz Gábor újrakezdés színház félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél év kihagyás után szombaton vegyes érzelmekkel lépett újra színpadra Koncz Gábor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész az Újszínházban. 

Hétvégén az Újszínház, Wass Albert: Funtineli boszorkánycímű sikerdarabjában láthattuk újra színpadon Koncz Gábort, akit nagyon megviselt az elmúlt másfél év kihagyás. Attól félt, hogy nem éri meg, hogy újra megteljenek a színházak.

"Őszinte félelem volt bennem. Azóta annyi változott, hogy itt vagyok, szerencsére élek, bár nem tudom meddig, és megint játszom. Szombaton színpadon voltam, furcsa volt. Tudja, én egy nagyon pörgős pali voltam, de ez az elmúlt másfél év alapjaiban változtatott meg.

Koncz Gábor másfél év kihagyás után szombaton újra színpadra lépett az Újszínházban Forrás: TV2

Ez a semmittevés, ez a bizonytalanság, a feleslegesség érzés..úgy éreztem, ebbe belehalok! Beszéltem telefonon a barátaimmal, a kollégákkal, ők is mind így voltak, vannak ezzel"

- vallotta be a színész a Borsnak.

Furcsa érzés kerítette hatalmába a 60 éve aktív színészt, mikor színpadra lépett szombaton.

"Nagyon furcsa érzés volt színházba menni. Kicsit örömmel, kicsit furcsán néztünk egymásra a kollégákkal. Testen kívüli érzés volt, idegen. Remélem, ez hamarosan elmúlik és megint olyan lesz minden, mint régen" - mondta a művész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.