Nehezen kezelte az indulatait a magyar színésznő: "Megpofoztam a legjobb barátnőmet”

Forrás: TV2 -
színésznő indulatkezelés türelem Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea korábban képtelen volt kordában tartani az indulatait. Előfordult olyan is, hogy az egyik barátnője annyira felidegesítette, hogy nem bírta tovább és megpofozta őt. Szerencsére azóta már sokkal elfogadóbb és türelmesebb lett. 

Szulák Andrea korábban nagyon türelmetlen volt és nehezen tudta kezelni az indulatait. Emiatt egyszer felpofozta az egyik barátnőjét is, amire egyáltalán nem büszke.

"Előfordult, hogy képtelen voltam az indulataimat kezelni, és megpofoztam a legjobb barátnőmet. Nem vagyok rá büszke. Engem mindig azok tudtak a leginkább megsebezni, akik a legközelebb álltak hozzám" -

mesélte a színésznő-énekesnő a Story magazinnak.

Szulák Andrea nehezen tudta kordában tartani az indulatait korábban Forrás: TV2

Bár mostanra sokkal türelmesebb lett, a pandémia őt is megviselte, felélte a tartalékait, előfordult, hogy csak háromezer forint maradt a pénztárcájában, de aztán mindig jött egy lehetőség és megoldódott a helyzet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.