Baukó Éva elárulta, hányadán állnak most Alekosszal, aki végül elállt a pereskedéstől

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
pereskedés békülés barátság Alekosz bíróság Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Filmbeillő Alekosz és Baukó Éva sztorija, akik egykor legjobb barátok voltak, majd a bíróságon találták szembe magukat egymással. Most azonban a történet újabb fordulóponthoz érkezett.

Ahogy arról mi is hírt adtunk,hétfőn indult a celebháború Alekosz és Baukó Éva között, akik a bíróságon néztek farkasszemet egymással. Két nappal később fokozódtak az ellentétek, ugyanis Éva szexuális zaklatással vádolta meg egykori barátját,legalábbis Alekosz ezt írta közösségi oldalán, és úgy tűnt, a felek kibékíthetetlenek.

Bár Alekosz és Éva felkészültek a hónapokon át tartó pereskedésre, Alekosz úgy döntött, visszavonja a keresetet egykori barátjával szemben. Most a Blikk megkereste Baukó Évát, és kifaggatta, mi lesz a barátságukkal most, hogy Alek visszavonta a keresetet.

"Alekosz először a Facebookon keresett meg engem ezzel kapcsolatban, utána pedig felhívtam telefonon.

Örülök a döntésének, de igazából nem is kellett volna ennek így alakulnia.

Már a békéltető tárgyaláson is jeleztem, ha lehet, akkor én ezt rendezném, de akkor ő még ezt nem akarta. Remélem, ezt most tényleg így gondolja, a telefonban úgy tűnt, hogy őszinte.

Alekosznak is van egy természete, ahogy nekem is, azt, hogy ezek után újra barátok leszünk-e, majd az idő eldönti"

– magyarázta Éva.

Baukó Éva reméli, most már egy új fejezet kezdődhet az életében. Forrás: Facebook/Baukó Éva

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.