Alekosz visszavonja a keresetet Baukó Évával szemben - ezért döntött így

visszavonás Alekosz per Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Nagy Alekosz és Baukó Éva között annyira elmérgesedett a viszony, hogy a nyilvánosság előtt zajló vitájukat egy bírósági teremben akarták folytatni, amitől végül Alekosz visszalépett. 

Évekkel ezelőtt egy valósáshow-ban kötött szoros barátságot Baukó Éva és Nagy Alekosz. A jó viszonynak azonban mostanra vége, olyannyira, hogy a bíróság elé is álltak. Az esetük azzal kezdődött, hogy Éva nyilvánosságra hozta személyes beszélgetésüket, azt állította, Alekosz nem hajlandó visszafizetni a pénzt, amit kölcsönadott neki, valamint azzal vádolta, hogy kéretlenül önkényuralmi jelképeket küldött.

Ugyan Éva lezártnak tekintette az ügyet, amikor a pénzt hiánytalanul visszakapta, Alekosz nem hagyta annyiban a dolgot, feljelentést tett, így kerültek a bíróság elé, ahol egymáshoz sem szóltak.

A napokban pedig újra összetűzésbe keveredtek, miután Alekosz azt állította, Évának egy műsorvezetővel lehetett korábban viszonya. Mikor Éva ezt megtudta, azonnal tiszta vizet öntött a pohárba. Elmesélte, hogy egy tévés hölgy kérte meg, buktassa le műsorvezető párját, hogy megcsalja-e, ám az üzenetváltáson kívül nem történt semmi. Bár Alekosz a válaszában azt írta, leleplezi majd Éva és egy családos élsportoló állítólagos kapcsolatát, ez azóta sem történt meg - írja a Blikk.

Péntek reggel pedig a közösségi oldalán jelentkezett be újra, ahol elmondta, hogy komoly döntést hozott.

"Baukó Éva álláspontjától teljesen függetlenül, arra a következtetésre jutottam, bármekkora csalódást okozok a sajtó képviselőinek és az ügyvédeknek, a mai nappal visszavonom a keresetet Évával szemben, elállok ettől a gyalázatpertől"

- olvasható a bejegyzésében.

"Valaha szerelmes voltam belé, azután pedig barátok lettünk. A legjobb barátok. Nem tudom elfelejteni ezt, őt sem. Drága Éva! Bárhol, bármikor, bármiben számíthatsz rám. Tudom, nem vagy egyszerű, én sem vagyok az. Ebben a cudar világban, csak mi vagyunk tiszták. Éljünk boldogan! Barátod: Alekosz" - üzente Évának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.