"Egyszerűen nyomaszt" - legnagyobb félelméről vallott Kautzky Armand

Fotó: Polyak Attila - Origo -
színész félelem Kautzky Armand nyomasztás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kautzky Armand nyaranta rengeteg időt tölt Balatongyörökön, amit második otthonának tart, mégis akkor nyugodt, ha megtartja a tisztes távolságot a magyar tengerrel.

Kautzky Armandot csukott szemmel is bárki felismeri, hála a színész különlgees orgánumának. A legtöbben a 007-es ügynökkel azonosítják őt, azonban ezt cseppet sem bánja, sőt, örül neki, hogy ő kölcsönzi James Bond magyar hangját.

"Vannak színészek, akik végigjátsszák az életüket, mégsem alakul ki egy olyan karakter, amire mindenki emlékszik. A James Bond filmeket nagy áldásnak élem meg. Még abban a faluban is tudják, hogy neki kölcsönöztem a hangomat, ahol soha nem láttak színpadon.

Csodálatos dolog, hogy kötődik valami a nevemhez és van egy, csak rám jellemző szerep. Minden mikroportos beálláskor, akár a televízióban, akár a színházban, mindig azzal hangolok be: A nevem Bond, James Bond!

Természetesen ez nem okoz nálam személyiségzavart. Tisztában vagyok azzal, hogy nem én vagyok a magyar James Bond, csak egy színész vagyok, akinek a hangján megszólal, de azért némiképp hasonlít a karakterünk"

-mondta a Ripost7-nek a színész, aki legnagyobb félelméről is beszámolt.

Kautzky Armand elárulta, mitől fél. Fotó: Polyak Attila - Origo

"Nem megyek bele a Balatonba, szorongok tőle. Úsztam már benne, a Dunában és a Tiszában is, de mindig rossz érzéssel, bizonytalansággal töltött el.

Azt a felszabadultságot, amiért az ember bemegy a vízbe, hogy labdázik, úszik, soha nem tudtam élvezni, mert mindig halálos feszültségben voltam. Egyszerűen nyomaszt, hogy nem tudhatom, mire lépek, hová lépek, kire, milyen állatra. Ha sikerül eljutni a tengerhez, mindig nagyon boldog vagyok, mert ott sok méter mélyre lelátok a víz alá.

A Balaton egy plátói szerelem. Nem becstelenítem meg azzal, hogy belemegyek, nem akarom a testiséget, csak nézem és elvarázsol.

Minden napszakban és minden pillanatban újat mutat, egyszerűen imádom"

-tette hozzá Armand. Nem ő az egyetlen, aki fél valamitől, Pamela Anderson például a tükröktől retteg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.