Durva! Így állt bosszút a feleség, amikor megtudta, hogy férje teherbe ejtette a szomszéd nőt

bosszú házasság hűtlenség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrea Owen TikTok csatornáján elevenítette fel azt a traumát, amikor rájött, hogy férje viszonyt folytat a szomszédjukkal és teherbe is ejtette a nőt. Andreát sem kellett félteni, méltó bosszút állt a férfin. 

Az emberek különböző módokon reagálnak a megcsalásra. Van, aki sír és mély depresszióba zuhan, míg mások a bosszún törik a fejüket. Az utóbbi kategóriába tartozik Andrea Owen, aki 15 évvel ezelőtt, 2006-ban jött rá, hogy férje hét hónapja megcsalja a szomszéddal, ráadásul még teherbe is ejtette a nőt - írja a Mirror.

Andrea a TikTok-on mesélte el, hogy kezébe vett egy ollót és lyukat vágott minden egyes fehérneműjébe, nadrágjára, rövidnadrágjára. Miután végzett, egy cetlit hagyott a férfinak:

@heyandreaowen

Do not do this at home. #authorsoftiktok#narcrecovery#narcissistsurvivor#narcissistabuse#divorcedwomen#crazystory#mentalbreakdown

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

A videó már 544 ezer lájkot kapott, a kommentelők gratuláltak Andreanak és megosztották vele, ők hogyan álltak bosszút hasonló esetben.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.