A gyorséttermi dolgozó óva int: ezért ne rendeljünk soha italt jéggel - Videó

ital jég videó gyorsétterem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi sem esik jobban az embernek a nagy nyári melegben, mint egy hűsítő jeges ital. Egy gyorséttermi dolgozó mégis azt állítja, ha jót akarunk magunknak, jég nélkül kérjük az italunkat. 

Egy gyorséttermi dolgozó arra hívta fel a figyelmet a TikTok-on, hogy ha jéggel kérjük az italunkat egy gyorsétteremben, azzal csak a tényleges italunk felét kapjuk majd meg. A dolgozó egészen odáig ment, hogy videót készített arról, egy nagy jeges italban mennyi az üdítő és mennyi a jég. Az eredmény az volt, hogy a pohárban valójában feleannyi üdítő volt, mint amennyit megrendelünk, mivel a nagyobb részt a sok jég teszi ki - írja a The Sun.

@jasonmora2

##fypシ##dunkin##EatFreshRefresh##xyzbca

♬ Gravity (feat. Tyler, The Creator) - Brent Faiyaz & DJ Dahi

A videót már majdnem 14 millióan megnézték és rengetegen hozzá is szóltak. A legtöbben hozzátették, ők pont emiatt nem kérnek soha jeget az italukba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.