Így vonult a templomban Puskás Peti és Dallos Bogi - Videó

Forrás: instagram.com/dallosbogi -
esküvő Puskás Peti ceremónia Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több videó és fotó lát napvilágot Puskás Petiék álomszép esküvőjéről: ezúttal a templomi vonulásba leshetünk bele.

Puskás Peti és Dallos Bogi augusztus 27-én mondták ki a boldogító igent, és óriási bulival ünnepelték házasságukat. Az esküvőről egyre több részlet lát napvilágot: azt már biztosan tudni lehet, hogy a násznép között rengeteg híresség fogalt helyet , sőt, a vacsora menüjére is fény derült.

A minap Bogi és Peti egy-egy hivatalos esküvői fotót is közzé tettek közösségi oldalaikon, Instagram-sztorijaikat pásztázva pedig bárki beleláthat nyitótáncukba, vagy abba, hogy a ceremónián Ekanem Bálint énekelte nekik A kis Hableányból ismert "Ez a lány csókra vár.." című számot, majd a Dirty Dancingből jól ismert "Time of my life" című dalra sétáltak ki, immár férj és feleségként.

Abban is biztosak lehetünk, hogy óriási táncos buli volt, és Ekanem Bálintnak köszönhetően beleláthatunk a templomi ceremóniába is, bár csak egy pillanat erejéig: a felvételen Bogi és Peti a padsorok között, mosolyogva vonul, miközben a helyi kántor játszik orgonán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.