Ben Geller, Emma, Owen és Mackenzie - Így néznek ki most a Jóbarátok gyerekszereplői

kinézet gyerekszereplő Cole Sprouse aranyos sorozat színész Jóbarátok Dakota Fanning magazin változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 év várakozás után a Jóbarátok rajongói igazán boldogok lehettek, hiszen májusban végre megérkezett az ikonikus sorozat különkiadása. De vajon mi történt azóta a produkció gyerekszereplőivel?

A hat ikonikus szereplőt újra egyesítették a Jóbarátok különleges epizódja kedvéért. Hihetetlen azonban, de egy magyar rajongó is feltűnt az új részben. Mostanra már biztosan mindenki, akit érdekelt, látta a Jóbarátok – Újra együtt! című HBO-különkiadást. Szerepel benne mind a hat főszereplő, akik: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer.

A Jóbarátok különkiadása május 27-én került adásba, az ikonikus sorozatban szerepel mind a hat főszereplő Forrás: NORTHFOTO/HBO Max via Bestimage/Hbo Max Via Bestimage

Az Újra együtt című epizódban sok különleges vendégszereplő is feltűnik, többek között David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Thomas Lennon, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

De most térjünk vissza a korábbi epizódokhoz, azon belül pedig a gyerekszereplőkhöz, akik mindenki szívébe belopták magukat. Vajon mi történt velük az elmúlt évek alatt?

Ben Geller

Cole Sprouse a 'legidősebb' Bent alakította a sorozatban. Ben Gellerként 6 évesen érkezett a komédiába és Ross fiát játszotta, aki első feleségétől, Caroltól született. Ben most 25 éves lenne.

Valójában a huncut fiút négy különböző színész játszotta, Michael Gundersontól kezdve, mint a baba Ben a második évadban, majd iker kisgyermekek, Charles Thomas Allen és John Christopher Allen is.
Bár ők úgy döntöttek, hogy a műsor elhagyása után nem folytatnak színészi karriert, az utolsó Ben, Cole Sprouse még mindig feltűnik sorozatokban és filmekben.

Cole Sprouse a 'legidősebb' Bent alakította a sorozatban Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Warner/Warner

Cole - aki leginkább Ben, a csínytevő volt - tovább játszott a Disney Channel Zack és Cody élete című sorozatában, ahol ikertestvérével, Dylannel szerepelt. Cole három évig járt Lili Reinhart színésznővel. 2017-ben Cole - aki kilenc éves volt, amikor elkezdte Ben szerepét - elismerte, hogy szerelmes volt a Jóbarátok sztárjába, Jennifer Anistonba.

"Nagyon nehezen dolgoztam együtt Anistonnal, mert annyira szerelmes voltam belé"

- mondta korábban a New York Postnak.

2017-ben Cole elismerte, hogy szerelmes volt a Jóbarátok sztárjába, Jennifer Anistonba Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Rodin Eckenroth

Az elmúlt években a 28 éves és nagyon jóképű Cole több amerikai produkcióban is játszott. 2020 januárjában, három év után szakított barátnőjével, Lili Reinharttal, és most úgy hírlik, hogy a kanadai Reina Silva modellel jár.

Emma Geller-Green

Cali és Noelle Sheldon ikerlányok Rachel és Ross lányát alakították a Jóbarátok című sorozatban. Kezdetben Elizabeth és Genevieve Davidson ikrek játszották Emmát, majd Alexandra és Athina Conley alakították Rachel és Ross kisbabáját. 2004-től azonban Cali és Noelle Sheldon ikrek játszották kisgyermekként.

Cali és Noelle Sheldon ikerlányok Rachel és Ross lányát alakították a Jóbarátok című sorozatban Forrás: NBC

A most 19 éves ikrek továbbra is színészkednek, együtt szerepelnek több televíziós produkcióban is.
Tavaly még egy pszichológiai horrorfilmben is megjelentek doppelgängereket játszva.

A testvérpár rendszeresen posztol visszaemlékező képeket a Jóbarátokban történő szereplésükről, amelyek nagyon aranyosak.

A most 19 éves ikrek továbbra is színészkednek, együtt szerepelnek több televíziós produkcióban is Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Joshua Blanchard

Owen

Daryl Sabara is feltűnt a sorozatban Owen szerepében. A gyermeksztár a Jóbarátok vendégszereplése előtt - amikor Chandler véletlenül elárulta, hogy örökbe fogadták - már játszott egy főszerepet a Kémkölykök című sikerfilmben. Szintén szerepelt a világ legjobb apukája című filmben, Robin Williamsszel és a Karácsonyi ének 2009-es adaptációjában is.

Daryl Sabara is feltűnt a sorozatban Owen szerepében Forrás: NBC

Daryl továbbra is folytatja színészi karrierjét. Ezenkívül férje a popszenzációnak, Meghan Trainornak, akivel 2018-ban házasodott össze, és van egy három hónapos fiuk, Riley.

Meghan Trainorral 2018-ban házasodott össze, és van egy három hónapos fiuk, Riley Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Phillip Faraone

Mackenzie

Dakota Fanning a tizedik évadban Mackenzieként jelent meg. A kissé hátborzongató kislány abban a házban jelent meg, amelyet Monica és Chandler meg akart vásárolni. Chandler kezdetben meg volt győződve arról, hogy szellem.

A gyermeksztár hétéves korában a legfiatalabb személy volt, aki a Screen Actors Guild jelölést kapta a Nevem Sam című, 2001-es filmben játszott szerepéért.

Dakota Fanning a tizedik évadban Mackenzieként jelent meg Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Warner/Warner

2004-ben tűnt fel a Jóbarátok sorozatban, azóta pedig Dakota hatalmas hollywoodi sikereket ért el. Oyan filmekben volt látható, mint a Világok harca Tom Cruise-szal, a Volt egyszer egy Hollywood, amiben Leonardo DiCaprioval és Brad Pittel játszott együtt és az Ocean's 8 – Az évszázad átverése című filmekben. Legújabban nővérével játszik a Sebzett csalogány című filmben, amely 2022-ben fog megjelenni.

2004-ben tűnt fel a Jóbarátok sorozatban, azóta pedig hatalmas hollywoodi sikereket ért el Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Leon Bennett

Ez is érdekelhet: Így néznek ki ma a legismertebb gyereksztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.