"Kizökkentett, hazavágytam" - Nem várt hatással volt a Totem játékosára kedvese látványa

barátnő hozzátartozó Totem (műsor) Ekanem Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kialakult a TOP3-as mezőny a Totem című műsorban. A játékosokat egy-egy közeli hozzátartozó látogatta meg a táborban, akik hatalmas löketet adtak nekik a folytatáshoz. A The Biebers énekeséhez, Ekanem Bálinthoz kedvese, Daniella érkezett.

Ekanem Bálint és kedvese, Daniella már két éve alkotnak egy párt, de már 2015 óta ismerik egymást.

"Már több mint 2 éve vagyunk együtt. 2015-ben ismerkedtünk meg. Danesz fuvolista volt Pápa Város Fúvószenekarában én meg az énekes. Azóta tartottuk a kapcsolatot, 2015-2019-ig évente legalább egyszer taliztunk" - mesélte az énekes.

Bálint nagyon örült, amikor megpillantotta szerelmét, feltöltötte a vele való találkozás.

Ekanem Bálint végre magához ölelhette kedvesét, Daniellát Forrás: Origo

"Hatalmas plusz energiát adott az a pár óra. A legdurvább, hogy nem is egyből, hanem csak később éreztem, hogy ez jó volt nekem, maxra töltött, hogy újra láthattam, átölelhettem. De tény, hogy először egy furcsa érzés volt bennem: Kizökkentett, hazavágytam"

- magyarázta Bálint, aki számára a külön töltött idő nem volt annyira megterhelő, mint gondolta.

"Danesz akkoriban 2 sulit tolt egyszerre és még dolgozott is 8 órában, plusz épp a költözésünket bonyolította, szóval nem volt vészes. Én meg imádom a táborokat és játszani is szeretek. Meló meg már egy fél éve nem volt, a vírushelyzetből kifolyólag" - tette hozzá az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.