Vastag Tamás elárulta a titkát: ez segített leküzdeni a falánksági rohamait - Videó

fogyás videó életmódváltás Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tamást megviselte a bezártság a pandémia idején és az ételhez nyúlt unalmában. Ennek viszont az lett a következménye, hogy csak úgy kúsztak fel rá a kilók. 

Vastag Tamás a TV2 Mokka című műsorában mesélt arról, hogy nagyon megviselte a pandémia alatti bezártság; nagyevő lévén rögtön az ételhez menekült, ha unatkozott. Idén azonban elhatározta, hogy szeretne jobban élni, kevesebbet szorongani, és a szívproblémái is aggasztották, ezért úgy döntött, hogy életmódváltásba kezd. A falánksági rohamokat egy tudományos formulával, egy kaktuszkivonattal küzdötte le, ez segített neki abban, hogy ne legyen annyira éhes.

Tomi végül 17 kilót adott le és bár a mai napig oda kell figyelnie, végre nagyon jól érzi magát a bőrében. Most már többet nem akar fogyni, testvérével, Vastag Csabával egyeztetve most következhet a gyúrás, hogy még jobban nézzen ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.